ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΕΠΣ Καστοριάς: Το Pre game της σημερινής 15ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία

 

podosfairo-xuta-kerateasΠοδαρικό με το … δεξί στο 2016 έκαναν με την επάνοδό τους – έπειτα από ένα μήνα διακοπής του πρωταθλήματος – οι ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα της α’ κατηγορίας «γράφοντας» οι περισσότερες και νίκες με ευρύ σκορ στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Το γεγονός αυτό, λοιπόν, από μόνο του, αποτελεί, θα έλεγε κανείς, την απόδειξη για το ότι οι φιλόδοξες φέτος ομάδες δεν επαναπαύτηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών, αλλά πως – στο μέτρο του δυνατού – δούλεψαν στις προπονήσεις προκειμένου να παραμείνουν σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση. 

Την καλή, εν προκειμένω, εικόνα τους στην πρεμιέρα του β’ γύρου, που χάρη σε αυτήν οι «μνηστήρες» της κορυφής πήραν τα πρώτα τους «τρίποντα» στο 2016, θα επιδιώξουν να έχουν και σήμερα (Σάββατο 3 μ.μ.), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, κατά την οποία οι πρωτοπόροι «κάστορες» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη Λεύκη τον τοπικό ΠΑΣ, που «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς, μιας και βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. Να θυμίσουμε, ότι στον α’ γύρο οι «βυσσινί» είχαν νικήσει  στη Χλόη τη Λεύκη με σκορ 3-0. 

 

 

Αναλυτικά για όλους τους αγώνες στο sentra.com.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button