ΕλλάδαΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Trivago: Οι ελληνικοί προορισμοί με τα καλύτερα ξενοδοχεία! – Σε ποια θέση είναι η Καστοριά;

aerial2

H γνωστή ιστοσελίδα αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών η Trivago, παρουσιάζει τους καλύτερους προορισμούς της Ελλάδας για το επίπεδο των επιλογών διαμονής που προσφέρουν. Η κατάταξη έγινε με βάση τις κριτικές των πελατών που συγκεντρώνει κάθε ξενοδοχείο.
Με βάση τη βαθμολογία των ξενοδοχείων, την πρώτη θέση κατέλαβε το Μέτσοβο με 89,64, ακολουθούμενο από το Ημεροβίγλι με 88,49. Η τρίτη θέση καταλαμβάνεται από το Γαλαξίδι, ενώ η τέταρτη ανήκει στο Καστράκι Τρικάλων. Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με τον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο, με 87,43. Οι υπόλοιπες θέσεις ανήκουν με τη σειρά στην Χώρα Ίου, στην Χώρα της Αστυπάλαιας, στη Νάουσα Πάρου, στις Καμάρες Σίφνου, ενώ η δεκάδα κλείνει με τη Λίνδο στη Ρόδο.
Πέρα από τις δέκα πρώτες θέσεις, οι υπόλοιπες καταλαμβάνονται κυρίως από νησιωτικούς προορισμούς, τόσο του Αιγαίου, όσο και του Ιονίου. Η Κρήτη, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, με πέντε προορισμούς της να καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις της κατάταξης. Επιπλέον, οι πόλεις της Πελοποννήσου που εμφανίζονται μεταξύ των πρώτων 50 προορισμών είναι τα Τρίκαλα Κορινθίας, η Καρδαμύλη, το Ναύπλιο, το Λουτράκι και η Μονεμβασιά.


Τέλος, οι πιο βόρειοι προορισμοί που παρουσιάστηκαν στην κατάταξη είναι η πόλη της Καστοριάς στην 20η θέση, η Πορταριά στην 24η, η πόλη των Ιωαννίνων στην 31η και η όμορφη Πάργα στην 46η.

Στη φωτογραφία δείτε τη λίστα με τους 25 πρώτους προορισμούς.

Όλη τη λίστα με τους 50 ελληνικούς προορισμούς με τα καλύτερα ξενοδοχεία, μπορείτε να τη δείτε στο λινκ: checkin.trivago.gr
Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago, για όλα τα ξενοδοχεία της βάσης δεδομένων της που έχουν περισσότερες από 10 κριτικές και τους προορισμούς που έχουν περισσότερα από 20 ξενοδοχεία.

 

646137397091530205_n

654322345

Omorfa Taxidia
περισσότερα
Back to top button