ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σύλλογος των Απανταχού Επταχωριτών: Εκδρομή στο Βελιγράδι

veligradi-3Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος των Απανταχού Επταχωριτών διοργανώνει 4ήμερη οδική εκδρομή στο Βελιγράδι της Σερβίας.
Η οδική εκδρομή στο Βελιγράδι περιλαμβάνει την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας και τα αξιοθέατά της όπως, τον Άγιο Σάββα, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, το φρούριο Καλεμέγκνταν και το Μνημειακό κέντρο του Τίτο. Σημεία αναφοράς της εκδρομής είναι η επίσκεψη στην ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος, καθώς και η πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιβαντίνα.

Η εκκίνηση θα γίνει από την Καστοριά την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 22:00 το βράδυ, με στάση στη Θεσσαλονίκη και θα φτάσουμε μετά από 10-12 ώρες στο Βελιγράδι. Για να περάσουμε τα σύνορα απαιτείται μόνο η αστυνομική ταυτότητα. Εκτός από τους αστυνομικούς και στρατιωτικους που χρειαζονται διαβατήριο.

Τιμή συμμετοχής 160 ευρώ

Περιλαμβάνονται :
• Μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα (που θα ανακοινωθεί αργότερα)
• Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με ημιδιατροφή.
• Συνοδό ξεναγό του τουριστικού γραφείου, τοπικούς ξεναγούς.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ατομικές αποδείξεις με Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
• Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δώσουν 60 ευρώ προκαταβολή όσο γίνεται πιο σύντομα για να γίνουν οι απαραίτητες κρατήσεις στο ξενοδοχείο. Αν δεν μαζευτούν 40 άτομα και δεν γίνει η εκδρομή, οι προκαταβολές θα επιστραφούν κανονικά.

Για δηλώσεις συμμετοχής και καταβολής των 60 ευρώ επικοινωνήστε με τον ταμία του Συλλόγου Κεραμάρη Αργύρη είτε με μνμ στο facebook είτε τηλεφωνικώς στο 6986824342.

περισσότερα
Back to top button