ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ετήσιος χορός-κοπή πίτας του εθελοντικού οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

6-2 Μεγάλη μουσική εκδήλωση -χοροεσπερίδα κοινωνικού χαρακτήρα, με την ευγενική υποστήριξη της παραδοσιακής ορχήστρας Καστοριάς «ΧΑΛΚΙΝΟΜΑΝΙΑ» θα πραγματοποιήσει ο εθελοντικός μας οργανισμός στην οικογενειακή ταβέρνα «  Family», του κυρίου ΓΙΑΝΤΣΟΥ Μιχάλη, στην Χλόη Καστοριάς, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, ώρα 21.00.

Μέλη, φίλοι, υποστηρικτές, εθελοντές, του« Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», θα ενώσουν τις φωνές, τις ψυχές και την αγάπη τους, με μοναδικό σκοπό να στηρίξουν τα παιδιά όλου του κόσμου και του Νομού Καστοριάς.

Τα έσοδα της χοροεσπερίδας θα δοθούν εξ ολοκλήρου για την στήριξη των δράσεων και των λειτουργικών εξόδων του οργανισμού μας ( κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φροντιστήριο , ψυχοκοινωνική υπηρεσία, παιδική πολιτιστική λέσχη « Δημιουργία», υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα σχολεία  της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Καστοριάς, όπως διενέργεια ημερίδων για το σχολικό εκφοβισμό, κλπ. ) ώστε να συνεχίσει να παρέχει καθημερινά ποιοτικές υπηρεσίες για την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ( οικογένειες με γονείς ανέργους, τρίτεκνες, πολύτεκνες, με προβλήματα υγείας κ.α )  με πνεύμα αλληλεγγύης και αλτρουϊσμού!!

Μέλη, φίλοι, εθελοντές, υποστηρικτές, θα περάσουν μια μοναδική βραδιά με πολλά δώρα και εκπλήξεις, υπό τους ήχους της υπέροχης ορχήστρας «ΧΑΛΚΙΝΟΜΑΝΙΑ».

 

Τιμή εισόδου : 3 ευρώ ( για την υποστήριξη των δράσεων και των λειτουργικών εξόδων του οργανισμού)

Τιμή μενού: 13 ευρώ ( περιλαμβάνει επιλογές πιάτων με πλούσια σαλάτα, απεριόριστο κρασί, και ένα αναψυκτικό)

Περισσότερες πληροφορίες και διάθεση προσκλήσεων εισόδου ( 3 ευρώ) για την κατοχύρωση θέσης και τραπεζιών , στα γραφεία – αποθήκες του εθελοντικού οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» ( Λεωφ. Γουναράδων, περιοχή Χλόη Καστοριάς  (δίπλα στο ΚΕΚ Πολύτροπον, στο τηλ  24670 400039, ώρες 9.00-16.00  στα τηλ 6936937022  (ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος), 6936937021 (ΔΕΜΙΡΤΖΙΔΗΣ Σάββας), στην ιστοσελίδα του οργανισμού μας: www. keletronpaidi.grκαι στο email[email protected].

ToΔΣ του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!

Κανένα παιδί μόνο του στην Κρίση!!

περισσότερα
Back to top button