ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστορια – The Met Live in HD: «ΤΟΥΡΑΝΤΟΤ»


sfOpera_Turandot-1a-CoryWeaverΟ Όμιλος Αντέννα σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης,

φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση στο ΤΕΙ Καστοριάς.

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις «ΤΡΟΒΑΤΟΡΕ»,   «ΟΘΕΛΛΟΣ»,   «ΤΑΝΧΟΪΖΕΡ»,   «ΛΟΥΛΟΥ»   και   «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ» που μάγεψαν το καστοριανό κοινό, παρουσιάζει το επόμενο Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016  στις 19:55 στο ΤΕΙ Καστοριάς το αριστούργημα του 2016 το αριστούργημα του Giacomo Puccini «ΤΟΥΡΑΝΤΟΤ».

Η Σουηδή δραματική σοπράνο Nina Stemme ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της περήφανης Κινέζας πριγκίπισσας, οι γρίφοι της οποίας καταδικάζουν κάθε μνηστήρα που  θέλει  το   χέρι   της.  Ο   τενόρος   Marco   Berti   ερμηνεύει  τον   Καλάφ,   τον   γενναίο πρίγκιπα που τραγουδά το περίφημο “Nessun dorma” και κερδίζει τελικά την αγάπη της!

Ο Paolo Carignani διευθύνει τη θεαματική σκηνοθεσία του Franco Zeffirelli του 1987. Οι αίθουσες προβολής των παραστάσεων της Μet Opera στην Ελλάδα και την Κύπρο αυξάνονται κάθε χρόνο με την υποστήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Μεταξύ αυτών είναι τα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού.

Η παράσταση θα μεταδοθεί με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς, η οποία στα διαλείμματα θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα και κρασί.

Τιμές εισιτηρίων:

15,00 € κανονικό εισιτήριο.

10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.

7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 819 και 820, της Πέμπτης 14 και 21 Ιανουαρίου 2016 αντίστοιχα, ισχύει για 20 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου (τηλ. 2467029638).  Όταν συμπληρωθεί ο κατάλογος 1+1 της εφημερίδας, θα υπάρξουν διευκολύνσεις στους ενδιαφερόμενους με ειδικές τιμές των 10,00 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς»  Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) στο τηλέφωνο 2467022292.

περισσότερα
Back to top button