ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Παράσχος: «Δε μας κάνει κέφι η μπάλα»

parasxos2408Ο Γιώργος Παράσχος έκανε λόγο για γκαντεμιά τονίζοντας πως η μπάλα δεν κάνει το κέφι στον Πλατανιά, αφού όλα πάνε δοκάρι κι έξω.

Στις ευκαιρίες που είχαν Ατρόμητος και Πλατανιάς στο Περιστέρι στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός των Χανιωτών έκανε λόγο για γκαντεμιά τονίζοντας ότι η μπάλα δεν κάνει το κέφι στην ομάδα του.

«Είναι θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο που μας αιφνιδίασε ο Ατρόμητος και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στη φάση με το δοκάρι, αλλά και στις άλλες που δημιούργησε, μπήκαμε κι εμείς στο παιχνίδι, το ισορροπήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες.

Όποιος έβαζε το γκολ φαινόταν ότι θα έπαιρνε και τη νίκη. Έμεινα ευχαριστημένος από τη διάρκεια που είχαν τα παιδιά γιατί μην ξεχνάτε ότι σε έξι μέρες δώσαμε τρία παιχνίδια, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο ο οποίος δεν έδωσε το ματς με τον Λεβαδειακό και ήταν πιο φρέσκος.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, με αυτή τη συνέπεια και τη σοβαρότητα που μας διακρίνει. Θα τα πάμε και καλύτερα», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για ενδεχόμενη μεταγραφή και ξεκαθάρισε ότι αναζητείται επιθετικός.

«Ψάχνουμε εναγωνίως για επιθετικό. Αλλά έχουμε και μια γκαντεμιά. Όλο δοκάρι και έξω. Δεν έχει πάει ποτέ δοκάρι και μέσα. Δεν μας κάνει η μπάλα το κέφι. Αυτό είναι το άσχημο. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

gazzetta.gr

περισσότερα
Back to top button