ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΓρεβενάΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΚοζάνηΦλώρινα

Πέντε τα αγροτικά μπλόκα που έχουν στηθεί στη Δυτική Μακεδονία

25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7-262Αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα μπλόκα των αγροτών στη Δυτική Μακεδονία, καθώς έχουν στηθεί πλέον σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Από το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 το πρωί έχει προστεθεί και 5ο μπλόκο, αυτό στο Αντίγονο Φλώρινας, στην παλαιά Εθνική Οδό Φλώρινας – Έδεσσας – Θεσσαλονίκης,  από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής του Αμυνταίου, ενώ την Παρασκευή 22/1 στήθηκε ακόμη ένα στην Αγία Κυριακή στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Καστοριάς, από αγρότες του Βοΐου Κοζάνης.

Οι αγρότες των Γρεβενών, που είχαν παρατεταγμένα τα τρακτέρ έξω από στο Διοικητήριο, τα μετέφεραν στον ανατολικό κόμβο των Γρεβενών, της Εγνατίας Οδού, ενώ ενισχύεται, τόσο το μπλόκο των αγροτών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στα διόδια της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Πολυμύλου, όσο και το μπλόκο των αγροτών της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, που βρίσκεται στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού, στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού.

Οι αγρότες της Κοζάνης προχώρησαν στο συμβολικό αποκλεισμό του τμήματος της Εγνατίας Οδού από Κοζάνη-Θεσσαλονίκη, στα διόδια του Πολυμύλου, όπως και οι αγρότες της Καστοριάς, στον κόμβο του Άργους Ορεστικού, στον κάθετο άξονα Σιάτιστας-Κρυσταλοπηγής, της Εγνατίας Οδού και στα δύο ρεύματα.

Σε συμβολική κατάληψη της Εγνατίας Οδού και στα δύο ρεύματα κίνησης προχώρησαν και οι αγρότες των Γρεβενών, στον ανατολικό κόμβο της πόλης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

 

kozanilife.gr

περισσότερα
Back to top button