Καστοριά

Ευχαριστήριο του οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

keletrΟ πρόεδρος και το Δ. Στου εθελοντικού οργανισμού για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τους υποστηρικτές-χορηγούς του ημερολόγιο  2016 του οργανισμού μας:

LIMNEONRESORT&SPA, KρεοπωλείοΤΣΙΛΟΓΛΟΥ, ΓΕΡΜΑΣ ΦΑΡΜΣΑΝΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΑρτοδημιουργίεςΜΗΤΣΟΥ Δήμητρα, ΗλεκτρογραμμήΤΣΑΝΤΣΟΥΡΗΚωνσταντίνος,ΣτεγνοκαθαριστήριοΛΕΒΑΝΤΑ, Γυναικεία Ενδύματα Queen,EργοδομικήΦΙΛΙΠΠΟΥ-ΜΟΥΣΙΟΥ ΑΕΒΕ, Εμπορία ελαστικών ΛΙΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, FastFoodHOLLYFOOD, Eίδη υγιεινής PORCELANA, AρτοζαχαροπλαστείοΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥΚων/νος, ΒACCARACafé,Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Δ., Υγρά Καύσιμα ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,Μπουτίκ Κρεάτων ΝΙΚΟΣ, Βουλκανιζατέρ ΚΩΣΤΕΑΣ Χρήστος, Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ Αλέξανδρος, Δερμάτινα AGLAIA, Eλληνική Διατροφή ΚΑΛΑΦΑΤΗ Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε, Πετρέλαιο Θέρμανσης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΖΗΣΗΣ Γ.

             Η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας μικρός  θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.  Μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών δυσκολιών, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, που υπάρχουν δίπλα μας τόσο σημαντικοί και άξιοι συμπαραστάτες που άμεσα και ουσιαστικά ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας για τη στήριξη των παιδιών.

            Ευχή όλων μας, η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της χορηγίας κυρίως στις μέρες μας, που τα παιδιά και οι γονείς την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά         

 

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!

 

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος

 

Νικολόπουλος Γεώργιος

περισσότερα
Back to top button