ΑθλητικάΚαστοριά

Οι δραστηριότητες του ΑΣ Καστοριάς το Σαββατοκύριακο (φωτογραφίες)

DSCF1184

Αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές δραστηριότητες για τον ΑΣ Καστοριάς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με τους άνδρες να χάνουν τη νίκη τα τελευταία δευτερόλεπτα με απόφαση διαιτητή (!), τους παίδες για μία φορά ακόμα να είναι σαρωτικοί, ενώ μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτα

DSCF1176

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πραγματοποίησε την Κυριακή 24/01/2016 την ετήσια εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας στο NAUTICAL HALL. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. βράβευσαν τους προπονητές, το τεχνικό team και τους αθλητές της ανδρικής ομάδας για την άνοδο στη Β΄ Εθνική Κατηγορία, τους αθλητές της ομάδας των Παμπαίδων που κατέκτησαν την 1η θέση στο πρωτάθλημα Παμπαίδων της Ε.ΚΑ.ΣΔΥ.Μ. και τους αθλητές για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις την περσινή χρονιά.

Ο τυχερός της βασιλόπιτας που πέτυχε το φλουρί είναι ο μικρός αθλητής των ακαδημιών, ο Πετρίδης Γιώργος στον οποίο ευχόμαστε αθλητική και σχολική πρόοδο.       

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τους επίσημους προσκεκλημένους που τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους, αλλά και όλους τους αθλητές, γονείς, και φίλους του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!!!

DSCF1187 DSCF1164

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ.ΒΕΛΒΕΝΤΟ 71-33

Η παιδική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη της, στην ημιτελική φάση του ομίλου της. Στην πραγματικότητα όμως, το τεχνικό team θεωρεί ότι σ’ αυτό το παιχνίδι είναι σαν να ηττηθήκαμε. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με γλυκιά εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο, η εμφάνισή μας δεν ήταν ανάλογη του ταλέντου και της διαρκής προσπάθειας των παίδων, παρόλο την  ευρεία διαφορά του σκορ. Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας πολλά παιδιά ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, χάνοντας μέρος των προπονήσεων δεν αποτελεί για εμάς δικαιολογία. Τίποτα δεν χαρίζεται, το μέλλον χτίζεται με μικρά και σταθερά βήματα με πραγματική όμως θέληση διαρκής προσπάθεια και συγκέντρωση.

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό που παρευρέθηκε στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

 

Τα δεκάλεπτα: 17-07, 10-11, 22-11, 22-04.

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Γυμνόπουλος, Νίκου): Μπασακύρος, Κρανιάς, Νάντσος, Αναστασίου, Τούσκας, Γεωργιάδης, Μιχαλόπουλος, Μαρινέλης, Κάδρας, Αντωνίου, Καραβατάκης, Δαμιανού.   

1(1) 2

 

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Μ.Α.Σ.ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ 69-74

Στα πλαίσια της 15ης Αγωνιστικής η ανδρική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αγωνίστηκε στον εντός έδρας παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Μ.Α.Σ.ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ με τελικό σκορ 69-74. Όλο το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κάποια διαιτητικά λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό που παρευρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς.   

Δεκάλεπτα: 16-18, 31-36, 49-48, 69-74.

Διαιτητές: Φακίτσας, Μανδήλας

Καστοριά (Σούλιος): Αντωνιάδης, Δίτσιος, Ματενίδης 11 (2), Γυμνόπουλος 10 (2), Τερσενίδης 6 (1), Τσαούσης, Ντάλλης 16 (2), Τασιούδης 6, Τεπετίδης 3 (1), Τακίδης, Τσότσος 13, Βοϊβατόπουλος 4.

Ερμής Λαγκαδά (Αγγέλης): Καϊκλής 4, Ελευθεριάδης 18 (2), Ακεψιμαΐδης 4, Γεωργιάδης 4, Νώτης 10, Παρίτσης 3 (1), Πιλκούδης 3, Βενετίδης 2, Γκαμούρας 21, Μήνου, Καντάρκος 5.

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button