Κοζάνη

Άγριο ξύλο στο κέντρο της Κοζάνης-Συμπλοκή οπαδών έξω από τα καφέ μπαρ του πεζόδρομου

12592411_10208428522650939_8599636853796473255_nΜια ακόμη (τους τελευταίους μήνες…) συμπλοκή οπαδών ομάδων είχαμε αργά το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή στο κέντρο της Κοζάνης και συγκεκριμένα μπροστά από το Κοβεντάρειο.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, οπαδοί ομάδας που περνούσαν έξω από τα καφέ μπαρ της περιοχής έγιναν αντιληπτοί από οπαδούς άλλης ομάδας (αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο στο Kozanimedia για οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού) και δέχθηκαν επίθεση με μπουνιές, ακόμη και με ποτήρια και μπουκάλια.

Για πολύ λίγα λεπτά επικράτησε πανδαιμόνιο στο εν λόγω σημείο, στο οποίο αμέσως συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος, καθώς το Σαββατόβραδο τα περισσότερα μαγαζιά ήταν γεμάτα.

Η άγρια συμπλοκή, από την οποία υπήρξαν ελαφρά τραυματίες, έληξε με την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας, τρία περιπολικά της οποίας, με ταχύτητα, μπήκαν μέσα στο «στενό» και διέλυσαν τους εμπλεκόμενους, χωρίς, (τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή) να προχωρήσουν σε συλλήψεις, καθώς οι οπαδοί-παρέες των δυο ομάδων σκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους…

kozanimedia.gr

περισσότερα
Back to top button