ΑθλητικάΕλλάδα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0: Συνέντευξη Μάρκου Βελλίδη (βίντεο το γκολ)

78655678

Ο Μάρκος Βελλίδης μίλησε για τη φάση του γκολ που δέχτηκε: «Μπορούσα να μπλοκάρω…»

Το ντεμπούτο του στα γκολπόστ του ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο ίδιος και μετά το παιχνίδι, εξήγησε τι έγινε στη φάση του γκολ του Βάργκας.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το αν δεν ήταν η τυχερή του μέρα σήμερα:
«Από το αποτέλεσμα φάνηκε ότι δεν ήταν η τυχερή μου μέρα. Αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε…»

Για το πότε ενημερώθηκε ότι θα παίξει βασικός στο ντέρμπι:
«Με ενημέρωσε χθες ο προπονητής τερματοφυλάκων ότι θα είμαι βασικός για να σκεφτώ κάποια πράγματα. Δε μου λείπουν παιχνίδια, αλλά κάθε ματς είναι ξεχωριστό και τώρα είμαι σε μια μεγάλη ομάδα τώρα. Μας έλειψε και η τύχη σήμερα…»

Για το αν μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά στη φάση του γκολ της ΑΕΚ:
«Νομίζω ότι μπορούσα να μπλοκάρω τη μπάλα… Έφυγα στο σουτ του Βάργκας, δεν είχα άλλο βήμα και θεώρησα σωστό να διώξω τη μπάλα με τα χέρια. Εκ των υστέρων δε φάνηκε σωστή επιλογή, μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω και να το άλλαζα. Έπρεπε να αντιδράσω πολύ γρήγορα. Στο μυαλό μου είχα να διώξω τη μπάλα, αλλά δε με δικαίωσε η επιλογή μου».

Για την απόφαση του να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ:
«Το είχα δηλώσει ότι ήθελα πολύ να έρθω σε αυτή την ομάδα. Το κατάφερα και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι η άμυνα του ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ:
«Δεν το σκεφτόμουν. Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε σοβαρή, είχε φάσεις και ακόμα και με δέκα παίκτες ήμασταν κυρίαρχοι. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας και μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Σήμερα δε δεχτήκαμε πίεση. Η τετράδα της άμυνας και όλη η ομάδα ανταπεξήλθε πολύ καλά. Εκτός από το γκολ όλη η ομάδα αμύνθηκε καλά, Όταν χάνεις, μετά όλα είναι πρόβλημα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε, να γινόμαστε καλύτεροι και να αποφεύγουμε τέτοια λαθάκια».

Για το τι συζητήθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο:
«Είπαμε να βγούμε, να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα, να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας. Το κάναμε και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι. Η ΑΕΚ δε μας απείλησε με κατοχή της μπάλας, μόνο από κάποιες μεμονωμένες φάσεις».

paok24.com

https://www.youtube.com/watch?v=l9P8zeZl8Vc

 

 

περισσότερα
Back to top button