ΑγροτικάΚαστοριάΝεστόριο

Μήνυμα συμπαράστασης στους αγρότες και κτηνοτρόφους του δημάρχου Νεστορίου

gketsios

Ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Νεστορίου εκφράζουμε την συμπαράσταση και υποστήριξή μας στα δίκαια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων του Νομού Καστοριάς και στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους ενάντια στα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα διατυπώνοντας ταυτόχρονα και την στήριξή μας σε όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους – επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες που υφίστανται αυτή την άνευ προηγουμένου επίθεση.

Τα συγκεκριμένα μέτρα είναι πρωτοφανή, άδικα, δυσβάσταχτα και διαλύουν την Ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία. Στερούν από πολλές αγροτικές οικογένειες το δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια.

Στη σημερινή εποχή της κρίσης , ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης και ευημερίας. Ο αγροτικός κόσμος είναι η βάση και η αφετηρία για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Δηλώνουμε έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στα δίκαια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων και καλούμε την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους, να αποσύρει τα ισοπεδωτικά μέτρα και να στηρίξει ουσιαστικά και με αναπτυξιακές πρωτοβουλίες την αγροτική παραγωγή.

Ο Δήμαρχος Νεστορίου

Πασχάλης Γκέτσιος

 

 

περισσότερα
Back to top button