ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Μάρκο Βελλίδη

908765

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα έχει διάρκεια 2,5 ετών, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για την ύπαρξη κάποιου ειδικού όρου στη συμφωνία της με τον Έλληνα πορτιέρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με τον Βελλίδη να δηλώνει στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ικανοποιημένος που έγινε αυτό που ήθελε, να έρθει σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη που θα φορά τη φανέλα του συλλόγου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δήλωσε στο paokfc.gr: «Έγινε αυτό που ήθελα, να έρθω σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να καθιερωθώ και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με όλες μου τις δυνάμεις.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που με προσέγγισαν και ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις της μεταγραφής δείχνοντας ότι με πιστεύουν ως ποδοσφαιριστή και με σέβονται ως άνθρωπο»”.

paok24.com

 

περισσότερα
Back to top button