Δυτική Μακεδονία

Ποιοί είναι οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης στην Καστοριά και στη Δυτ. Μακεδονία – Αναλυτικά τα μόρια που συγκέντρωσαν

sxoleio_533_355

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής Διευθυντών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Στην ΠΕ Κοζάνης Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παραμένει ο Ιωάννης Γκαμπούρας που συγκέντρωσε 40.75 μόρια. Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι η Βασιλική Βόντσα η οποία συγκέντρωσε 38.48 μόρια.

Στην ΠΕ Καστοριάς Διευθυντής Πρωτοβάθμιας είναι ο Γεωργιος Μασλαρης (39.70 μόρια). Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας είναι η Στέλλα Τέγου –  Στεργιοπουλου (38.75 μόρια).

Στην ΠΕ Φλώρινας Διευθυντής Πρωτοβάθμιας είναι ο Κίμωνας Σαββαης (47.00 μόρια). Διευθυντής Δευτεροβάθμιας είναι ο Παύλος Ιωάννου (34.77 μόρια).

Στην ΠΕ Γρεβενων Διευθυντής Πρωτοβάθμιας ειναι ο Βασιλειος Μήτσιαλος (40.10 μόρια). Διευθυντής Δευτεροβάθμιας ειναι ο Κωσταντινος Πουτακίδης (37.20 μόρια).

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος η επιλογή των Διευθυντών έγινε  με συγκέντρωση μορίων από εκλογική διαδικασία, προηγούμενη εμπειρία, ξένες γλώσσες, πτυχία κλπ. Απο σήμερα και για τρεις μέρες οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα ενστάσεων.

Σωκράτης Μουτίδης – www.kozani.tv

περισσότερα
Back to top button