ΑθλητικάΚαστοριά

Ξανα στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Μάρκος Βελλίδης

1019730Η χθεσινή δήλωση του Ίγκορ Τούντορ ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει άμεσα τερματοφύλακα, ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά του Άρνεσεν και ήδη φαίνεται πως υπάρχουν δύο ονόματα ψηλά στη λίστα.

Ο ένας είναι ο… γνωστός Μάρκος Βελλίδης, ο βασικός πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος τελικά δεν έφυγε για το εξωτερικό όπως αναμενόταν.

Πάντως ο ΠΑΣ δεν μπορεί να κάνει άλλη μεταγραφή (έχει απαγόρευση για παίκτες άνω των 24 ετών) και δύσκολα θα αφήσει τον 28χρονο πορτιέρο να αποχωρήσει, εκτός και αν η πρόθεση του παίκτη να αποχωρήσει πείσει την διοίκηση και συναινέσει στην μετακίνηση του στην Τούμπα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το arenafm.gr, μια από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στην λίστα του Φρανκ Άρνεσεν, από τις επιλογές εκτός Ελλάδας, είναι αυτή του Γκιγιέρμε Αλβίμ Μαρινάτο.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος γκολκίπερ, ανήκει στο ρόστερ της Λοκομοτίβ Μόσχας και έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στην Μόσχα, ήρθε η ώρα να αποχωρήσει, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούλιο, χωρίς να υπάρχει διάθεση ανανέωσης από την πλευρά του.

Ο ύψους 197 εκατοστών τερματοφύλακας, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, έχοντας αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια, ενώ γενικότερα την τελευταία επταετία με την φανέλα της Λοκομοτίβ, μετράει περισσότερα από 200 αγώνες, κάνοντας τον να μοιάζει με έναν έμπειρο παίκτη, μόλις στα 30 του χρόνια.

 

περισσότερα
Back to top button