Ελλάδα

Σε στείρωση των προσφύγων προχωρά η Ευρωπαϊκή Ένωση

giagiades-lesvos– Γράφει ο πιτσιρίκος.

Σε στείρωση των προσφύγων θα προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την απόφαση της κυβέρνησης της Δανίας να κατάσχει τα μετρητά και τα τιμαλφή των προσφύγων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ρούντολφ Ες, η στείρωση των προσφύγων θα αποτρέψει τον πολλαπλασιασμό τους και την μετάδοση ασθενειών, ενώ θα αποφευχθεί και το μπαστάρδεμα της καθαρής άριας φυλής.

Κάποιοι ακροδεξιοί βουλευτές προτείνουν τον ευνουχισμό όλων των προσφύγων -ώστε να μην έχουν γενετήσιες ορμές και να μην μπορούν να ζευγαρώσουν με καθαρόαιμους Ευρωπαίους- αλλά η Ευρώπη του Διαφωτισμού δεν μπορεί να δεχτεί τέτοιες φασιστικές απόψεις, οπότε θα μείνει στην στείρωση.

Αυτό που ανησυχεί τους Ευρωπαίους ηγέτες είναι ότι με την στείρωση οι πρόσφυγες θα πάρουν βάρος και θα γίνουν τεμπέληδες, όπως συμβαίνει με τα στειρωμένα σκυλιά.

Από την άλλη, οι στειρωμένοι πρόσφυγες θα είναι πιο ήρεμοι, αρκεί να θυμάστε να τους βγάζετε βόλτα δυο φορές την ημέρα για να κατουρήσουν.

Κάποιοια αριστεροί βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου ζητούν να επιτρέπεται στους πρόσφυγες να ζευγαρώσουν μια φορά μεταξύ τους και να τους γίνεται μετά στείρωση, ώστε τα μωρά τους να γίνονται πειραματόζωα στα πανεπιστήμια και να προχωρήσει η έρευνα για την βελτίωση της ανθρωπότητας.

Οι στειρωμένοι πρόσφυγες θα ζουν σε ζωολογικούς κήπους, ώστε να τους επισκέπτονται τις Κυριακές οι ευρωπαϊκές οικογένειες και να τους δίνουν φιστίκια από τα κάγκελα.

Ευτυχώς που Μένουμε Ευρώπη. Όαση.

pitsirikos.net

περισσότερα
Back to top button