Κοζάνη

Προφυλακίστηκε ο συζυγοκτόνος στο Βελβεντό (βίντεο)

be

«Είναι μετανιωμένος» λέει ο δικηγόρος του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος συζυγοκτόνος του Βελβεντού Κοζάνης, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο οποίος δολοφόνησε την 37χρονη Ανθή Λινάρδου.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 40χρονου Άδωνη Κουλιούφα ο 40χρονος είναι μετανιωμένος και έχει καταλάβει ό,τι ακριβώς έχει συμβεί. Σκότωσε τη σύζυγό του εν βρασμώ ψυχής επειδή δεν μπορούσε να αντέξει την απόφαση της να πάρει τα παιδιά και να φύγει. «Αυτό αποδεικνύει και τον παθιασμένο του έρωτα» λέει, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος και επισημαίνει ότι ακόμα και τώρα ο 40χρονος υποστηρίζει ότι έχει συναισθήματα για τη γυναίκα του.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους, η συνήγορος της οικογένειας της 37χρονης ανέφερε πως κατατέθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών του ζευγαριού στη μητέρα του θύματος. Όπως τόνισε, το δικαστήριο χορήγησε την προσωρινή διαταγή και τα παιδιά μετέβησαν χθες στον Πειραιά, τόπο διαμονής των γονέων της 37χρονης.

Η δικάσιμος για την αίτηση αναστολής έχει οριστεί για τις 10 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια, όπως διευκρίνισε η συνήγορος της οικογένειας, θα ακολουθήσει κύρια αγωγή για την οριστική ανάθεση της γονικής μέριμνας των παιδιών στη μητέρα της 37χρονης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, όπως αναφέρεται και στο πιστοποιητικό θανάτου της άτυχης 37χρονης, ο 40χρονος, αφού χτύπησε βάναυσα τη σύζυγό του, στη συνέχεια την έπνιξε. Με βάση τη νεκροψία-νεκροτομή ο θάνατος της Ανθής οφείλεται σε «πνιγμονή συνεπεία απόφραξης των αναπνευστικών οδών», ενώ το θύμα έφερε και θλαστικό τραύμα στο πίσω μέρος του κρανίου, το οποίο προηγήθηκε του πνιγμού.

 

Βίντεο: kozan.gr

newsbeast.gr

 

περισσότερα
Back to top button