Καστοριά

Ευχαριστήριο μήνυμα του εθελοντικού οργανισμού “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί”

keletr Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” το μήνα Δεκέμβριο πραγματοποίησε  πολλαπλές διανομές τροφίμων και παιχνιδιών σε 70 υποστηριζόμενες οικογένειες με 150 ανήλικα παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων στον Νομό Καστοριάς.

            Ο εθελοντικός οργανισμός αισθάνεται την ανάγκη  να ευχαριστήσει για την μεγάλη στήριξη που προσέφεραν τον μήνα Δεκέμβριο σε τρόφιμα και παιχνίδια, ώστε να καταστεί δυνατή η ανακούφιση που έλαβαν οι προαναφερόμενες οικογένειες, τους παρακάτω χορηγούς:

 

  1. A) Tον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ για την συνεχή καθημερινή προσφορά τροφίμων.

 Β) Την LIDL A.E για τη δωρεά μεγάλης ποσότητας τροφίμων στις 28-12-2015

 Γ) Την εταιρεία AGRINΟ για την προσφορά μεγάλης ποσότητας ρυζιού στις 21-12-2015

 Δ) Τον αγροτικό συνεταιρισμό φασολοπαραγωγών εθνικού δρυμού Πρεσπών «Πελεκάνος» για την προσφορά μεγάλης ποσότητας φασολιών στις 23-12-2015.

 Ε) Την εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την προσφορά δωροεπιταγής.

 Ζ) Την εταιρεία ΑS Company για τη δωρεά  μεγάλης ποσότητας παιχνιδιών στις 23-12-2015

  1. H) Tους 55 συμπολίτες μας που προσέφεραν τρόφιμα και παιχνίδια την 5-12-2015 στο 1o Xριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιχνιδιού στην Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς.

Θ) Τα Αρτοποιεία- Ζαχαροπλαστεία Υφαντίδης και ιδιαίτερα τον κ. ΥΦΑΝΤΙΔΗ Ελευθέριο  ως επίσης και τους ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε για την δωρεά μεγάλης ποσότητας αλευριού, στις 17-12-2015, η οποία κάλυψε πλήρως τις ανάγκες σε αλεύρι των οικογενειών.

 

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

 

Ο πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος

περισσότερα
Back to top button