Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Όλα τα αποτελέσματα για τους νέους διευθυντές Εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία

sholeiosxoleio

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – Αύριο η συνέντευξη στο ΑΠΥΣΠΕ

 

Εκλογές για την ανάδειξη των νέων διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν στη Δυτική Μακεδονία.

Τα αποτέλεσμα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:

Στην Π.Ε. Φλώρινας ο Κίμων Σαβάκης πήρε 40 ψήφους, βρέθηκε ένα άκυρο.
Στην Π.Ε. Κοζάνης ο νυν διευθυντής Γιάννης Γκαμπούρας έλαβε 70 ψήφους και ο Αθανάσιος Παπαευαγγέλου 40 ψήφους, επίσης βρέθηκαν δυο λευκά.
Στην Π.Ε. Γρεβενών ο Δημήτριος Σέντζας έλαβε 7 ψήφους, ο Βασίλειος Μήτσιαλος 6 ψήφους, ο Ιωάννης Γεωργούλας 1 ψήφο και ο Νικόλαος Μπουτσιάδης επίσης 1 ψήφο.
Στην Π.Ε. Καστοριάς ο Γεώργιος Μασλάρης έλαβε 18 ψήφους, ο Ιωάννης Δέλλας 11 ψήφους, 2 ψήφους η Σόνια Λυκομήτρου και ο Βασίλειος Μήτσιαλος δεν έλαβε ψήφο ο Νικόλαος Μπουτσιάδης.

Στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση:

Στην Π.Ε. Φλώρινας ο Παύλος Ιωάννου έλαβε 14 ψήφους ο Ιωάννης Τζώτσης 15 και ο Ευάγγελος Κατσαρός-Τσάφος 7 ψήφους, βρέθηκε ένα λευκό.
Στην Π.Ε. Κοζάνης ο Μιχάλης Δούμας πήρε 39 ψήφους, ο Κώστας Πουτακίδης 36 και η Βασιλική Βόντσα 24, βρέθηκαν 3 λευκά ψηφοδέλτια.
Στην Π.Ε. Γρεβενών ο Κώστας Πουτακίδης πήρε 10 ψήφους, ο Δημήτρης Γκατζιούρας 9 ψήφους και ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος 1 ψήφο.
Στην Π.Ε. Καστοριάς η νυν διευθύντρια Στέλλα Τέγου-Στεργιοπούλου πήρε 26 ψήφους και ο Απόστολος Τζιώτσης 6 ψήφους, βρέθηκε και ένα λευκό.

Στις 15 Ιανουαρίου θα ακολουθήσει συνέντευξη των υποψηφίων από το ΑΠΥΣΠΕ.

 

 

περισσότερα
Back to top button