Άργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των 500 τυχερών του ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη (φωτογραφίες)

20160111_105112-777x437

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 11 Ιανουαρίου η ετήσια κλήρωση – θεσμός των σούπερ μαρκετ ΥΠΕΡ Γρηγοριάδης σε Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά, Φλώρινα και Πτολεμαΐδα.Εφέτος η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μαρκετ της Δυτικής Μακεδονίας επέλεξε να προσφέρει σε 500 τυχερούς το ψωμί τους για τρεις ολόκληρους μήνες. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προδοκία αφού συμπληρώθηκαν 350.000 λαχνοί στα 36 καταστήματα της αλυσίδας σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν εφέτος για πρώτη φορά και στους πέντε νομούς της περιφέρειας. Έτσι πέρα από την Καστοριά, όπου επιλέχθηκε το κατάστημα της Αλιάκμωνος στο Άργος Ορεστικό, εφέτος κληρώσεις πραγματοποιηθήκαν και στην Κοζάνη, τα Γρεβενά, την Πτολεμαΐδα και τη Φλώρινα.

Στο κατάστημα του Άργους Ορεστικού την εκδήλωσε χαιρέτησε ο ιδρυτής της αλυσίδας, Σπύρος Γρηγοριάδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά,  ευχαρίστησε τους πελάτες της αλυσίδας για την προτίμηση και την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Γρηγοριάδης έκανε ειδική αναφορά στο νέο εγχείρημα της εταιρείας, τα ΣΧΕΔΙΑ ΑΡΤΟΥ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αποτελούν την… υπόσχεση της οικογένειας Γρηγοριάδη ότι οι καταναλωτές θα προμηθεύονται υψηλής ποιότητας αρτοσεκυάσματα στις όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές.

Super Market Γρηγοριάδη ΥΠΕΡ
ΑΡΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ

DSC_0021-3

inkastoria.gr

περισσότερα
Back to top button