Καστοριά

Μαρία Αντωνίου: H Νέα Δημοκρατία δε θα δώσει λευκή επιταγή στη σημερινή κυβέρνηση

987656789

H Νέα Δημοκρατία δεν θα δώσει λευκή επιταγή σε ένα τέχνασμα της σημερινής κυβέρνησης που φέρνει προς ψήφιση στην Βουλή ως ασφαλιστική μεταρρύθμιση”

Την δήλωση αυτή έκανε η Μαρία Αντωνίου στο πλαίσιο σύσκεψης φορέων με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Καστοριάς.

Εμφατική και δυναμική ήταν η παρέμβαση της Μαρίας Αντωνίου στα λεγόμενα του Υφυπουργού, καταρρίπτοντας έναν προς έναν όλους τους ισχυρισμούς του, με συγκεκριμένα στοιχεία και αριθμούς, τονίζοντας “πως σε έναν χρόνο η σημερινή κυβέρνηση δημιούργησε τεράστια ελλείμματα σε όλα τα ταμεία και τους κρατικούς φορείς, ενώ ταυτόχρονα σε αντίθεση με αυτά που τάζανε προεκλογικά έχουν ψηφίσει μέσα στο 2015 δεκατρείς μειώσεις και περικοπές”, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεσή της για την ένταξη του ΟΓΑ στον ενιαίο φορέα κοινής ασφάλισης.

Σφοδρότατη όμως ήτανε και η αντίδραση που συνάντησε ο Υφυπουργός από το σύνολο σχεδόν των παρισταμένων φορέων, ενώ αισθητή ήταν η απουσία πολλών και σημαντικών παραγωγικών φορέων της περιοχής, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδιαφορία της σημερινής κυβέρνησης στα μεγάλα προβλήματα της Καστοριάς, με σημαντικότερο αυτό της ανεργίας.

“Όλα τα προηγούμενα χρόνια η Νέα Δημοκρατία σε συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς προέβλεψε 13 εκατομμύρια ευρώ δημιουργώντας το Τοπικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανεργίας και αντ’ αυτού οι φορείς από τη σημερινή κυβέρνηση εισπράττουν ένα μεγάλο μηδενικό”, δήλωσε η Μαρία Αντωνίου, δικαιολογώντας με τον τρόπο της την κίνηση των φορέων που απουσίαζαν.

 

περισσότερα
Back to top button