Ελλάδα

Η Lidl Hellas αποσύρει γνωστό κασέρι (φωτο)

Η εταιρία προχώρησε για προληπτικούς λόγους στην απόσυρση του προϊόντος

 

 

 

Ο ΕΦΕΤ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, ζήτησε και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι για την άμεση ανάκληση / απόσυρση παρτίδων του προϊόντος ΤΥΡΙ ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΠ, με την εμπορική ονομασία «ΤΡΕΙΣ ΒΟΣΚΟΙ», με αριθμούς παρτίδας 150613, 150614, 150709 με ημερομηνία ανάλωσης 20/06/2016 και αριθμό παρτίδας 150710 με ημερομηνία ανάλωσης 30/05/2016.

Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε διάφανο εύκαμπτο φιλμ καθ. βάρους 350 γραμμαρίων παράγεται στην Λέσβο από την επιχείρηση ΑΦΟΙ Δ. ΡΟΔΟΥ «ΛΕΣΒΙΓΑΛ», 81103 ΒΑΤΟΥΣΑ ΛΕΣΒΟΥ και διατίθεται στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΒΙΠΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Στις ανωτέρω παρτίδες διαπιστώθηκε αλλοίωση οργανοληπτικών χαρακτηριστικών – ανάπτυξη έντονης δυσάρεστης οσμής – και επιφανειακές αλλοιώσεις από μικροβιακή δράση.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, φωτογραφία κάτωθι, να μην το καταναλώσουν.

 

 

Η ανακοίνωση της Lidl Hellas:

Αξιότιμοι πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν σχετικής κοινοποίησης προς την εταιρεία μας για την παρουσία έντονου οργανοληπτικού χαρακτηριστικού, που παρατηρήθηκε στο προϊόν “3 Βοσκοί Τυρί Κασέρι Π.Ο.Π. 350g”, με ημερομηνίες λήξης 30/05/2016 και 20/06/2016, που παράγεται από την εταιρεία Αφοι Δ.Ρόδου Ο.Ε., ανακοινώνουμε ότι η εταιρία μας προχώρησε για προληπτικούς λόγους στην απόσυρση του προϊόντος.

Μεμονωμένες συσκευασίες του συγκεκριμένου προϊόντος, βάσει της ενημέρωσης που είχε η εταιρία μας, παρουσιάζει έντονη οσμή για την φύση της οποίας, διενεργούνται ήδη όλοι οι απαιτούμενοι μακροσκοπικοί και μικροβιολογικοί εργαστηριακοί έλεγχοι.

Η Lidl Ηellas έχοντας δεσμευτεί απέναντι στους πελάτες της και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων της, παρακαλεί τους πελάτες της που έχουν αγοράσει το προϊόν, να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρίας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

 

 

περισσότερα
Back to top button