ΑθλητικάΚαστοριά

Θoδωρής Τεπετίδης: Η Καστοριά είναι ομάδα εντός και εκτός γηπέδου

5be604f042f28ff9543ad2f5d9d79877_XL

Η Καστοριά στο φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής (Βόρειο όμιλο) δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Με ρεκόρ 2-6 φαινόταν να βρίσκεται σε τρικυμία. Οι ομάδες όμως χτίζονται με επιμονή και υπομονή και μέσα απο δύσκολες καταστάσεις. Τον τελευταίο μήνα έχει αντιστρέψει το κλίμα και όντας αήττητη (3/3 νίκες) φαίνεται ότι βρίσκει το δρόμο της. Ένας απο τους παίκτες κλειδιά σε άμυνα και επίθεση είναι ο Θόδωρος Τεπετίδης ο οποίος μίλησε στο basket247.gr για την ομάδα και το άσχημο ξεκίνημα, την μεταμόρφωση της καθώς και για τον ίδιο.

H ομάδα μετά απο ενα άσχημο ξεκίνημα φαίνεται να βρίσκει τον ευατό της και εχει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Το μυστικό της μεταμόρφωσης;

Η ομάδα έχει πολλά νεα πρόσωπα. Αργήσαμε να βρούμε χημεία, είχαμε και ένα δύσκολο πρόγραμμα και ξεκινήσαμε άσχημα το πρωτάθλημα. Τώρα που έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα έχουμε ανέβει ψυχολογικά και συνεχίζοντας την δουλειά θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες.

Ποιος ο στόχος της ομάδας την φετινή χρονια;

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα της αρχής, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωιστά και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το άσχημο ξεκίνημα σας επηρέασε η σας πείσμωσε πιο πολύ για την συνέχεια;

Σίγουρα μας πείσμωσε. Ξέρει ο καθένας τις δυνατότητες του και με σκληρή δουλειά κατάφεραμε να ξεπεράσουμε εκείνη την περίοδο και να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ποιος ήταν ο λόγος που σε εκανε να παραμείνεις στην Καστοριά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά;

Οι λόγοι ήταν αρκετοί. Ένας απο τους σημαντικότερους όμως είναι οτι είναι ενα υγιές σωματείο εντός και εκτός γηπέδου.

Είσαι ένας απο τους παίκτες κλειδιά το τελευταίο διάστημα. Είναι θετικό για σένα οτι μετά απο ενα χρόνο συνύπαρξης με τον ίδιο προπονητή ξέρεις τι φιλοσοφία του και τη ζητά απο σενα;

Σίγουρα πλέον γνωρίζω καλύτερα την φιλοσοφία του προπονητή. Τι θέλει απο την ομάδα και τι ζητάει απο μένα μέσα στο γήπεδο. Έτσι και εγώ απο την πλευρά μου προσπαθώ να κάνω πράξη μέσα στο γήπεδο τις εντολές του και τα θέλω του.

Θα ήθελες να παραμείνεις και του χρόνου στην Καστοριά;

Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Καστοριά. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Η ομάδα περικλείεται απο σοβαρούς ανθρώπους που αγαπάνε και την ομάδα και το μπάσκετ γενικότερα. Η διοίκηση είναι κάτι παραπάνω απο φερέγγυα και άψογη στις υποχρεώσεις της και η προτεραιότητα μου θα είναι να παραμείνω στην ομάδα.

Μιχάλης Σταμουλάκης

basket247.gr

 

περισσότερα
Back to top button