ΓούναΚαστοριά

Ο “Προφήτης Ηλίας” για την επίσκεψη του Υφυπουργού Εργασίας και για την Ολυμπία Τελιγιορίδου

profitis ilias 2

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», θα ήθελε να εκφραστεί και να τοποθετηθεί, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σε σχέση με την επίσκεψη του Υφυπουργού Εργασίας κ. Πετρόπουλου στην Καστοριά.

Η απουσία μας κατ’ αρχήν από την σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια, καθώς και η κοινή επιστολή διαμαρτυρίας με το σύνολο σχεδόν των φορέων του τόπου, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την τοπική Βουλευτή της Κυβέρνησης όπως και με τη Νομαρχιακή Επιτροπή «Σύριζα» Καστοριάς. Η Κα Τελιγιορίδου έχει μια άψογη στάση σε όλα τα θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και είναι πάντα αρωγός μας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας. Σε ότι δε, έχουμε αιτηθεί ως Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς για συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και κατάθεση προτάσεων και θέσεων, η Κα Τελιγιορίδου είναι αυτή που ενεργεί άμεσα και με απόλυτη συνέπεια και την ευχαριστούμε δημόσια για μια ακόμη φορά.

Η απουσία μας από την συγκεκριμένη σύσκεψη, είναι μια συμβολική κίνηση, απέναντι σε ημίμετρα που αφορούν το ασφαλιστικό και το εργασιακό και την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρήσεις του κλάδου της γούνας και οι εργαζόμενοι που ανήκουν σε αυτές.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές χρειάζεται έστω και μια σιωπηλή διαμαρτυρία για να μπορέσουμε στη συνέχεια, να απαιτήσουμε και να διεκδικήσουμε πράγματα που θα συμβάλλουν στην εξομάλυνση της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε.

Εκ της Διοικήσεως

 

 

περισσότερα
Back to top button